Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Bazény, sauny

Vyhledávání článků
Zastřešení bazénů pochozím krytem

Zastřešení bazénů pochozím krytem

vyšlo 11.3.2024

Jednou z možností zastřešení bazénu je posuvný pochozí kryt, který lze využít jako terasu. Kryty jsou vyrobeny ze dřeva nebo WPC tak, aby ladily s okolím bazénu a terasou. A stejným způsobem lze vyřešit i zastřešení vířivky nebo swim spa.

 
Zásady saunování v domácí infrasauně

Zásady saunování v domácí infrasauně

vyšlo 5.3.2024

Saunování je od nepaměti oblíbeným způsobem relaxace, detoxikace a zlepšení celkové pohody. Zatímco tradiční finské sauny vyžívají k zahřátí těla horký vzduch, infrasauny využívají infračervené záření, které proniká hlouběji do kůže. Díky tomu mají infrasauny řadu výhod a mohou je využívat i děti a lidé se zdravotním omezením. Pokud uvažujete o instalaci infrasauny doma, pojďme se podívat, co vše vám může nabídnout.

 
Jak si zpříjemnit pobyt v sauně? Tipy na doplňky a příslušenství pro domácí saunování

Jak si zpříjemnit pobyt v sauně? Tipy na doplňky a příslušenství pro domácí saunování

vyšlo 8.1.2024

Domácí saunování je stále populárnější variantou relaxace, regenerace i prevence nachlazení. Aby byl tento zážitek co nejpříjemnější, je potřeba se vybavit správnými pomůckami a příslušenstvím. V tomto článku se podíváme na to, jaké doplňky můžete pro domácí saunování využít.

 
Vybavení pro luxusní domácí wellness

Vybavení pro luxusní domácí wellness

vyšlo 26.10.2023

Podzim a zima je obdobím, kdy řada z nás navštěvuje pravidelně sauny nebo wellness centra, jezdí na wellness pobyty nebo navštěvuje termální lázně a bazény. Dobře vybavené wellness centrum si můžete zařídit také doma a relaxovat v soukromí kdykoliv se vám zachce. Saunování je navíc skvělou prevencí před nachlazením a nejrůznějšími virózami.

 
Koupací sudy – skvělý způsob, jak uvolnit svalové i psychické napětí

Koupací sudy – skvělý způsob, jak uvolnit svalové i psychické napětí

vyšlo 6.10.2023

Že má koupel v horké vodě blahodárné účinky na naše tělo i mysl, je věc dostatečně známá a hojně využívaná např. v lázeňství. Jedním z míst, kde si lze horkou lázeň dopřát, je domácí koupací sud, který navíc umožňuje vychutnat si koupel venku, v objetí přírody, s rodinou nebo přáteli, a v jakémkoliv ročním období.

 
Koupací sudy nabízejí dokonalou relaxaci v chladných dnech

Koupací sudy nabízejí dokonalou relaxaci v chladných dnech

vyšlo 19.9.2023

Trendem v oblasti domácího wellness se v posledních letech stávají zahradní koupací sudy. Jejich výhodou je zejména možnost relaxace v teplé vodě uprostřed přírody i bez elektrické energie. Díky tomu lze koupací sud umístit prakticky kamkoliv a užit si během lázně úžasné výhledy do okolí nebo naopak dokonalé soukromí.

 
Zazimování zapuštěného bazénu

Zazimování zapuštěného bazénu

vyšlo 4.9.2023

Zapuštěné bazény je potřeba s příchodem chladných podzimních dnů správně zazimovat. Díky tomu předejdete zbytečným nepříjemnostem v příští koupací sezoně. Jak na to a na co si dát pozor?

 
Domácí wellness? Se správnou sprchou žádný problém!

Domácí wellness? Se správnou sprchou žádný problém!

vyšlo 30.8.2023

Také je pro vás horká sprcha po dlouhém pracovním dni zaslouženou odměnou a chvilkou relaxu? Tipneme si, že ano. Pokud ale toužíte ještě po ještě větší relaxaci nebo dokonce zážitku jako ve wellness, pak nemusíte nutně do wellness centra. Stačí si vybrat tu správnou sprchu a vše budete mít v pohodlí domova. Poradíme, jak na to.

 
Nezbytné bazénové příslušenství – jenom plachta nestačí…

Nezbytné bazénové příslušenství – jenom plachta nestačí…

vyšlo 3.7.2023

Abychom si mohli v těchto parných dnech do sytosti užívat vodních radovánek v našem zahradním bazénu, je vhodné, aby byl vybaven nejen kvalitní filtrací a bazénovou chemií, ale také dalším příslušenstvím, které nám pomůže v jeho údržbě. Co vše je tedy třeba ke spokojenému užívání bazénu?

 
Luxusní sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou

Luxusní sprchový box BRILIANT s integrovanou parní saunou

vyšlo 30.3.2023

Jsme česká firma ARTTEC s. r. o. s dlouholetou tradicí a na českém i zahraničním trhu se pohybujeme již 25 let. Věnujeme se výrobě sanitárního zařízení a pokud máte v plánu stavbu nové koupelny, nebo její rekonstrukci, věříme, že si u nás vyberete vyhovující vybavení.

 
Elegantní a funkční zastřešení bazénu pomocí posuvné terasy

Elegantní a funkční zastřešení bazénu pomocí posuvné terasy

vyšlo 23.2.2023

Moderní architektura přináší nové trendy i do zastřešení bazénů. Zapomeňte na nevzhledné „skleníky“, rolety a plachty. Elegantní zastřešení bazénu můžete vytvořit pomocí posuvné pochozí terasy, která dokonale splyne s okolím bazénu a má řadu dalších výhod.

 
Finská nebo infra? Jak se připravit na saunování podle typu sauny

Finská nebo infra? Jak se připravit na saunování podle typu sauny

vyšlo 11.11.2022

Stejně jako samotné saunování i výraz „sauna“ pochází z finštiny a tato ozdravná tradice je právě se skandinávskými zeměmi neodlučně spjatá. Pokud však chceme jít dnes do sauny, už se rozhodně nemusí jednat u tu tradiční „finskou“. Podobné uklidňující a ozdravné účinky má například také moderní infrasauna. Víte, jaké jsou mezi nimi rozdíly a jak se ve které správně chovat, aby mělo saunování co nejlepší účinek?

 
Jaké tepelné čerpadlo zvolit pro bazén se slanou vodou

Jaké tepelné čerpadlo zvolit pro bazén se slanou vodou

vyšlo 3.8.2022

Volba bazénu se slanou vodou prospívá nejen životnímu prostředí, ale i vašemu zdraví. Pokud však plánujete váš bazén ohřívat pomocí tepelného čerpadla, je třeba vybírat modely, které nejen že dokážou vyhřát celý objem bazénu, ale také odolají účinkům soli.

 
Lidé chtějí trávit dovolenou u bazénu na vlastní zahradě

Lidé chtějí trávit dovolenou u bazénu na vlastní zahradě

vyšlo 1.8.2022

Stále více Čechů si kupuje vlastní bazén. V letošním nadprůměrně teplém počasí je osvěžení v bazénu více než vítané – ideálně na vlastní zahradě. Z tohoto důvodu můžeme zaznamenat nárůst prodeje soukromých bazénů. „Je to trend, který probíhá už několik let,“ říká Pavel Šponar, majitel společnosti Centralplast.

 
Na co si dát pozor při výběru nadzemního bazénu?

Na co si dát pozor při výběru nadzemního bazénu?

vyšlo 6.7.2022

Nadzemní bazény jsou oblíbenou alternativou k zapuštěným bazénům zejména pro jejich příznivou cenu a snadnou montáž. Ovšem i mezi nadzemními bazény najdeme rozdíly v použitých materiálech, kvalitě, množství příslušenství i rychlosti montáže.

 
Přírodní bazény a koupací jezírka - užívejte si čistou vodu bez chemie

Přírodní bazény a koupací jezírka - užívejte si čistou vodu bez chemie

vyšlo 15.6.2022

Uvažujete nad pořízením bazénu? A co třeba koupací jezírka, už jste o nich slyšeli? Je to jedna z možností, jak si užívat koupání na vlastní zahradě v přírodní formě.

 
Rekonstrukce koupelny - vana, nebo sprchový kout?

Rekonstrukce koupelny - vana, nebo sprchový kout?

vyšlo 22.4.2022

Koupelnu navštívíme několikrát denně a strávíme v ní spoustu času. Proto je dobré si před rekonstrukcí vše dobře naplánovat a rozmyslet si svoje priority. Vše začíná výběrem obkladů a dlažby, aby jste se cítili v nové koupelně dobře, a končí správným rozmístěním a vybráním sanitárního zařízení.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
SlideWood partner 4

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Luxusní přelivové bazény CENTRAL-POOL

Centralplast je výrobcem exkluzivních přelivových bazénů a dodavatelem zastřešení se sídlem v Hradci Králové.

WPC terasa kolem bazénu

WPC terasová prkna BambooGard, různé šířky, přírodní dekory, prodej, realizace, vyměření terasy zdarma, skladové zásoby.

Designové zastřešení bazénů Slidewood

Slidewood vyrábí luxusní zastřešení bazénů, které současně slouží i jako pochozí designová terasa. Sídlo firmy se showroomem v Pardubicích.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.