IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Bazény, sauny

Vyhledávání článků
Měníme pohled na bazénová krytí

Měníme pohled na bazénová krytí

vyšlo 8.4.2022

Navrhujeme a realizujeme designové zastřešení bazénů. Bazénové zastřešení by nemělo působit rušivým dojmem, současně by nemělo být příliš nenápadné. Má dotvářet zahradu, být sofistikované a dělat majitelům radost. Náš unikátní kryt se dá zároveň využít jako pochozí terasa.

 
Zjistěte, co vše vám můžou nabídnout naše masážní vany se světelnou terapií

Zjistěte, co vše vám můžou nabídnout naše masážní vany se světelnou terapií

vyšlo 27.12.2021

Rádi byste pravidelně relaxovali v pohodlí své koupelny? Nestíháte, případně nechcete navštěvovat relaxační wellness centra? Potřebujete mít svou odpočinkovou koupel připravenou po náročném pracovním dni kdykoliv budete chtít, navíc pouze pro sebe? Řešením je vlastní masážní, nebo kombinovaná hydromasážní vana s perličkou a chromoterapií.

 
Zanechte zimu za dveřmi a prohřejte si tělo v masážní koupeli či parní sauně

Zanechte zimu za dveřmi a prohřejte si tělo v masážní koupeli či parní sauně

vyšlo 15.11.2021

Mrazivá zima se již pomalu hlásí o slovo a zanedlouho se můžeme těšit na sněhovou přikrývku. Zima s sebou nese ale i nedostatek slunce a denního světla, horší náladu, nebo pocit, že jsme promrzlí na kost. S vytvořením příjemné atmosféry a fyzickou pohodou vám mohou jednoduše pomoci naše produkty.

 
Jak elegantně zakrýt bazén? Designovou terasou SLIDE WOOD

Jak elegantně zakrýt bazén? Designovou terasou SLIDE WOOD

vyšlo 24.6.2021

Jednou z možností, jak velmi elegantně a přitom funkčně zastřešit bazén, je posuvný kryt v podobě pochozí terasy. Prvním firmou, která s tímto řešením přišla na český trh, je SLIDE WOOD, která má za sebou několik let zkušeností a řadu úspěšných realizací.

 
Bazénové lemy StoneAge se hodí ke každému zapuštěnému bazénu

Bazénové lemy StoneAge se hodí ke každému zapuštěnému bazénu

vyšlo 19.6.2021

Bazénové lemy mají kromě estetické funkce hned několik praktických výhod. Lem jednak zabraňuje vylévání vody z bazénu a brání naopak znečištění bazénu z okolí. Lem může tvořit pouze ohraničení bazénu nebo přirozeně navazovat na okolí bazénu - betonovou nebo kamennou dlažbu, dřevo nebo WPC.

 
To nejlepší pro váš bazén aneb osvědčené typy zastřešení

To nejlepší pro váš bazén aneb osvědčené typy zastřešení

vyšlo 30.5.2021

Abyste si mohli co nejdéle užít koupání v bazénu a zároveň ochránili vodu před znečištěním, měli byste bazén zastřešit. Jak to ale udělat co nejlépe? Existuje hned několik typů zastřešení, které si v tomto článku představíme. Díky kvalitní střeše získáte komfort, bez něhož už nebudete chtít být.

 
Vybíráme vhodný typ bazénové filtrace

Vybíráme vhodný typ bazénové filtrace

vyšlo 14.5.2021

Když si pořizujeme bazén, musíme myslet na to, že výběrem vhodného typu a velikosti bazénu naše starosti nekončí. Bazén je nutné vybavit ještě nejrůznějším zařízením, které jej pomáhá udržovat funkční a jeho vodu čistou. Jedním z nejdůležitějších prvků je bazénová filtrace, která odstraňuje mechanické nečistoty. Jakou filtraci ale vybrat?

 
Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

Dlažba kolem bazénu musí být především bezpečná

vyšlo 10.5.2021

U dlažby kolem bazénu musíme kromě estetického hlediska sledovat hlavně bezpečnost. Dlažba by měla být protiskluzová, aby se omezila možnost uklouznutí nebo smyku za mokra. Nabízí se klasická betonová dlažba, ale velmi oblíbené a na pohled atraktivní jsou i velkoformátové porcelánové dlaždice.

 
Vytvořte si relaxační oázu klidu ve vaší koupelně

Vytvořte si relaxační oázu klidu ve vaší koupelně

vyšlo 7.4.2021

Vytvořit si domácí wellness nebylo nikdy jednodušší. Díky našim relaxačně rehabilitačním zařízením není problém zrealizovat odpočinkovou zónu i v koupelnách méně velkorysých na prostor. Pokud je tedy vaším snem užívat si vodní masáže či blahodárné účinky parní sauny, zbystřete.

 
Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

Infrasauna má blahodárné účinky na naše tělo i ducha

vyšlo 8.1.2021

Chcete svému tělu dopřát dokonalý odpočinek? Díky revolučnímu způsobu prohřívání si můžete v infrasauně vychutnávat perfektní relaxaci v pohodlí vašeho domova. Především v období podzimu a zimy můžeme pravidelným saunováním dostat naše tělo do celkově lepší kondice. Nejde jen o subjektivní pocit tělesné pohody, infrasauna skutečně funguje.

 
Domácí hydroterapie během chladných dnů

Domácí hydroterapie během chladných dnů

vyšlo 6.11.2020

Ještě nedávno byla hydroterapie záležitostí především lázeňských měst. Dnes si ji však můžete s kvalitní masážní vířivkou vychutnat i v pohodlí vlastního domova. Jaké benefity hydroterapie má, a jak si je vychutnat i v pohodlí domova?

 
 Druhy saun a jejich účinky na naše zdraví

Druhy saun a jejich účinky na naše zdraví

vyšlo 8.11.2019

Blahodárné účinky saunování jsou ve světě, zejména tedy v severských zemích, známy již po staletí. V našich zeměpisných šířkách se sauny začaly těšit oblibě poměrně nedávno a zájem o tento způsob relaxace stále roste. Je to dáno zejména možností, pořídit si vlastní kabinu domů a nemuset tak navštěvovat sauny veřejné.

 
Jak funguje a pro koho je vhodná biosauna?

Jak funguje a pro koho je vhodná biosauna?

vyšlo 14.9.2019

Rádi se saunujete, ale kvůli srdečním potížím si nemůžete klasickou saunu dovolit? Nebo hledáte nový welness zážitek, který byste mohli doporučit známým? Vyzkoušejte biosaunu. Biosauna spojuje klasickou finskou saunu a páru a je vhodná i pro kardiaky. Těm totiž nevyhovuje vysoká teplota finské sauny, která je v biosauně snížena zhruba na příjemných 60oC. Oproti tomu je zde zvýšena vlhkost a to až na 60 %.

 
Solární ohřev vody v bazénu – jak vybrat ten správný typ?

Solární ohřev vody v bazénu – jak vybrat ten správný typ?

vyšlo 16.7.2019

Jen pár otužilců se rádo koupe v bazénu se studenou vodou. Většina lidí a především žen, chce mít bazén teplý, ale také za ohřev nechce dávat obrovské sumy peněz. Jak zajistit, aby se voda ohřála, přes noc nevychladla a to vše za co nejméně? Pomůže nám solární ohřev, ale jaký typ vybrat – solární plachtu, solární pyramidu, nebo panel? A jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých typů?

 
Jak vybrat vířivku?  A vybrat vířivku nebo bazén?

Jak vybrat vířivku? A vybrat vířivku nebo bazén?

vyšlo 27.4.2019

Sníte o vlastním bazénu nebo o vířivce a nechcete udělat chybu při rozhodování, které byste později litovali? V tomto článku se pokusíme dát na stůl různé úhly pohledu a možná řešení, informace na co si dát pozor a co vás čeká dál.

 
Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

Kvalitní plastové bazény mají životnost 30 i více let

vyšlo 28.2.2019

Plastové bazény jsou mnohdy považovány za levnější a méně kvalitní alternativu koupání na krátký čas. V mnohých případech je to bohužel pravda. Pokud si ale vyberete bazén z opravdu kvalitního plastu, vyrobený a zabudovaný spolehlivým výrobcem, můžete se z něj bez problémů těšit i 30 let.

 
Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

Se zastřešením prodloužíte koupací sezónu a ještě ušetříte

vyšlo 7.2.2019

Trvalé zastřešení bazénu nepředstavuje jen komfort, ale i praktické řešení, které oceníte od prvních okamžiků po instalaci. Největším benefitem je ale samozřejmě prodloužení koupací sezóny. A jaké jsou další výhody?

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
SlideWood partner 4

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Luxusní přelivové bazény CENTRAL-POOL

Centralplast je výrobcem exkluzivních přelivových bazénů a dodavatelem zastřešení se sídlem v Hradci Králové.

WPC terasa kolem bazénu

WPC terasová prkna BambooGard, různé šířky, přírodní dekory, prodej, realizace, vyměření terasy zdarma, skladové zásoby.

Designové zastřešení bazénů Slidewood

Slidewood vyrábí luxusní zastřešení bazénů, které současně slouží i jako pochozí designová terasa. Sídlo firmy se showroomem v Pardubicích.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.