Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Bazény, sauny

Vyhledávání článků
Splňte si svůj relaxační sen

Splňte si svůj relaxační sen

vyšlo 4.11.2008

O blahodárném účinku teplé vody pro osvěžení těla i duše už mnozí vědí své. Úžasné zážitky si občas dopřáváme v nejrůznějších relaxačních centrech a sportovních klubech. Kdo si však přeje v krátkém čase odstranit stres a poskytnout příjemnou masáž svému tělu hned, měl by si pořídit vířivou vanu nebo bazén rovnou do svého domácího království.

 
Vířivá vana na podzim? ANO!

Vířivá vana na podzim? ANO!

vyšlo 13.10.2008

Využijte blahodárných účinků chromoterapie, aromaterapie a hydromasáže ve vířivých vanách. Podzim se tak pro Vás stane příjemným obdobím bez depresí a napětí. Bezkonkurenční ceny vířivých van.

 
Bazén s bezpotrubní filtrací neboli francouzský bazén

Bazén s bezpotrubní filtrací neboli francouzský bazén

vyšlo 22.5.2008

Čím dál více lidí přemýšlí o tom, že by nebylo špatné mít na zahradě svůj vlastní bazén. Pokud jste i vy podlehli tomuto lákadlu, čeká vás nejspíš shánění informací, porovnávání a hledání. Během toho všeho možná narazíte na pojmy jako francouzský bazén, bazén s bezpotrubní filtrací, či bazén DESJOYAUX.

 
5 krát 4 tipy pro správný výběr bazénu

5 krát 4 tipy pro správný výběr bazénu

vyšlo 16.3.2008

Jak velký bazén vybrat, jaký by měl mít tvar a jak o bazén pečovat? Jaké doplňky k bazénu potřebujeme? Pokud hledáte odpověď na tyto otázky, pak jste je právě našli.

 
BALAREPO – výrobce laminátových bazénů

BALAREPO – výrobce laminátových bazénů

vyšlo 10.3.2008

Pokud jste se rozhodli vybudovat si na zahradě zapuštěný rodinný bazén, jistě předpokládáte, že tento krok v sobě skrývá nejen větší investici, ale také rozsáhlejší stavební zásah do všeho pozemku. Zapuštěný bazén si tedy většinou nepořizujeme pouze na pár koupacích sezón, jeho životnost se předpokládá v řádu desítek let.

 
Vířivá zahradní koupel

Vířivá zahradní koupel

vyšlo 10.8.2007

Bazén má už pomalu přestává být nedostupným luxusem. Nafukovací, í ty prostorné, napevno zabudované bazény s vytápěním a střechou, se v posledních letech staly častým zahradním inventářem. Mít doma koupaliště je sice zábavné, ale vířivá vana má také svá plus.

 
Jak si vybrat bazén

Jak si vybrat bazén

vyšlo 29.7.2007

Otázka může někomu připadat jako zbytečná. Na nafukovací bazén přece stačí rovný plácek a pár korun a velký bazén postaví odborná firma. Ať padne jakékoliv rozhodnutí jestli si pořídit bazén na sezónu či natrvalo, je vždycky dobré vědět na co se zaměřit.

 
Rodinný bazén pro vaše zdraví

Rodinný bazén pro vaše zdraví

vyšlo 22.4.2007

Bazény se stávají stále běžnější součástí výbavy rodinných domů. "Diktát módy se přirozeně projevuje i v této oblasti. Bazény jsou ale zároveň jedním z ukazatelů zvyšující se úrovně života a bydlení," tvrdí výrobce a prodejce bazénů, který odpověděl na čtyři základní otázky, které zajímají každého, kdo se chystá pořídit rodinný bazén.

 
Bazén na celý život

Bazén na celý život

vyšlo 9.2.2007

Máte-li už po krk zkaleného rybníka a přeplněných, nabízí se ideální řešení: vlastní bazén. Malý vodní ráj hned za domem není už v dnešní době otázkou luxusu. Kvalitní zapuštěný bazén představuje pohodlí, které si v dnešní době může dovolit téměř každý, a to dokonce i na splátky.

 
Sauna odbourá stres i kalorie

Sauna odbourá stres i kalorie

vyšlo 11.11.2006

Za finskou saunou už dávno nemusíme jezdit do Finska, dá se snadno postavit doma, dokonce i v panelákovém bytě. Kdo nemá dost času nebo dostatečně zručné ruce, může si saunu nechat postavit na klíč. Pro dobrou firmu je to otázka jednoho dvou dní.

 
Pořizujeme si vnitřní bazén

Pořizujeme si vnitřní bazén

vyšlo 6.11.2006

Už vás také netěší trávit horké letní dny na veřejných koupalištích, které jsou navíc přeplněny skotačícími dětmi a o jejichž čistotě vody lze mnohdy pouze spekulovat? Máme pro vás jednoduché řešení – postavte si vlastní bazén a pokud si chcete vodní radovánky prodloužit, rozhodněte se pro jeho vnitřní umístění.

 
Oblečte svůj bazén na zimu!

Oblečte svůj bazén na zimu!

vyšlo 10.10.2006

Každý venkovní bazén je třeba zazimovat před příchodem prvních mrazíků, chybou je nejen pozdější, ale dokonce i předčasné zazimování. Je zajímavé, že se neřídíme počasím, ale přímo teplotou vody v bazénu.

 
Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

Jak udržovat zahradní bazén během letní sezóny

vyšlo 16.6.2006

Mít na zahradě vlastní bazén není jen tak. Vedle správného zazimování a odzimování, o kterém jsme psali nedávno, je důležité starat se o vodní nádrž také během léta, kdy je používána. Co vše je potřeba pravidelně v letních měsících dělat a jak minimalizovat naše úsilí i nemalé náklady na údržbu bazénu?

 
Nadzemní přenosný bazén

Nadzemní přenosný bazén

vyšlo 12.6.2006

Ne všichni, kdo touží po bazénu, jej chtějí zapouštět do země. Někoho tato představa dokonce děsí. Důvodu může být hned několik – finance, nutné stavební úpravy nebo nedostatek místa na zahradě. Pro tyto osvěžení chtivé jsou vhodné bazény přenosné.

 
Výhody specializovaných prodejen bazénů

Výhody specializovaných prodejen bazénů

vyšlo 19.5.2006

Chcete nadzemní či zapuštěný bazén? Jste rodiči malých dětí, nebo hodláte v bazénu denně kondičně uplavat deset kilometrů? Anebo obojí? S výběrem nejvhodnějšího typu bazénu vám v některé ze specializovaných prodejen rádi pomohou.

 
Bazén po zimě - starost i radost

Bazén po zimě - starost i radost

vyšlo 9.4.2006

S příchodem prvního teplejšího počasí bývají majitelé bazénů už natěšení, jak prvním tempem rozrazí křišťálově průzračnou hladinu. O čistotu vody po zimní odstávce je ovšem potřeba se také osobně přičinit. Jak?

 
Blahodárný účinek sauny

Blahodárný účinek sauny

vyšlo 21.6.2005

Mnozí z vás jsou pravidelnými návštěvníky saun a již si svůj život bez této léčebné a regenerační procedury nedovedou představit. Jiní si možná myslí, že saunování není to pravé a někteří mají také problém s překonáním ostychu ve veřejné sauně. Nabízí se sauna domácí.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
SlideWood partner 1

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Luxusní přelivové bazény CENTRAL-POOL

Centralplast je výrobcem exkluzivních přelivových bazénů a dodavatelem zastřešení se sídlem v Hradci Králové.

WPC terasa kolem bazénu

WPC terasová prkna BambooGard, různé šířky, přírodní dekory, prodej, realizace, vyměření terasy zdarma, skladové zásoby.

Designové zastřešení bazénů Slidewood

Slidewood vyrábí luxusní zastřešení bazénů, které současně slouží i jako pochozí designová terasa. Sídlo firmy se showroomem v Pardubicích.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.