Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Bazény, sauny

Vyhledávání článků
Tipy na vánoční dárky, které nezklamou

Tipy na vánoční dárky, které nezklamou

vyšlo 29.11.2018

Vánoce se nezadržitelně blíží. Máte už všechny dárky pohromadě? Že ne? Nechte se inspirovat tímto článkem, ve kterém najdete doporučení na dárky pod stromeček, které mile překvapí, a navíc za ceny, které se jen tak neopakují.

 
Bazénová chemie je nedílnou součástí údržby vody v bazénu

Bazénová chemie je nedílnou součástí údržby vody v bazénu

vyšlo 23.5.2018

Také každý rok bojujete s tím, jak udržet vodu v bazénu čistou? Přestože dodržujete všechny zásady a základní pravidla, jak dosáhnout čistého bazénu, stále není voda podle vašich představ? K dokonalé čistotě je třeba přizvat na pomoc také bazénovou chemii, jedině tak bude voda křišťálově čirá a hygienicky nezávadná.

 
Lamelové zakrytí bazénů snižuje náklady na provoz a zvyšuje bezpečnost

Lamelové zakrytí bazénů snižuje náklady na provoz a zvyšuje bezpečnost

vyšlo 28.4.2018

Jednou z možností, jak zabezpečit zapuštěný bazén, je zakrytí pomocí lamel. Kromě bezpečnosti má tento systém i mnoho dalších předností. Dochází k výraznému snížení tepelných ztrát, do vody nepadají nečistoty, ani se v ní nemnoží řasy a mikroorganismy.

 
Jakou vířivku zvolit – mobilní nebo pevnou?

Jakou vířivku zvolit – mobilní nebo pevnou?

vyšlo 6.4.2018

Stále více lidí si doma zařizuje vlastní domácí wellness, jehož součástí je i vířivá vana. Vířivka v dnešní době není výsadou bohatých. V mnohých domácnostech nahrazuje klasický bazén a na trhu jsou i nafukovací vířivky, které se od pevných liší především nižšími pořizovacími náklady a mobilitou.

 
Firma Dyntar, spol. s.r.o. představuje nové modelové sauny

Firma Dyntar, spol. s.r.o. představuje nové modelové sauny

vyšlo 14.3.2018

Saunování je oblíbená aktivita zejména v zimních měsících, kdy si v sauně prohřejeme celé tělo a zároveň účinně bojujeme proti nachlazení, chřipkám a dalším onemocněním. Český výrobce saun Dyntar, spol. s.r.o. přichází v sezóně 2018 se třemi novinkami. Modelové sauny Baio, Trida a Vinossa v novém designu a s novými technologiemi.

 
Jste připraveni na sníh? Zastřešte terasu i bazén!

Jste připraveni na sníh? Zastřešte terasu i bazén!

vyšlo 19.11.2017

Svatý Martin dostál svému přísloví a přinesl k nám sníh. Je vaše zahrada dostatečně připravena na sníh? Protože jestli ne, je opravdu za 5 minut dvanáct. Pole jsou zoraná a stejně tak byste na zimu měli připravit nejen svou zahradu, ale i terasu a také bazén. Se zazimováním bazénu i terasy pomůže zastřešení od jedničky na trhu – ALUKOVu.

 
Safepool - exkluzivní lamelové zakrytí bazénů

Safepool - exkluzivní lamelové zakrytí bazénů

vyšlo 21.9.2017

Lamely jsou tím nejdokonalejší způsobem zakrytí, které si můžete k bazénu pořídit. Výhodou je zejména zakrývání bez vodících lišt, tyčí nebo lan. Systém Safepool tvoří unikátní plovoucí roleta, která dokonale zakrývá celou vodní plochu bazénu.

 
Infrasaunu využijete v průběhu celého roku

Infrasaunu využijete v průběhu celého roku

vyšlo 16.3.2017

Infrasauny mají oproti klasickým finským saunám mnoho výhod. Nižší teplota je přijatelná i pro děti a dospělé, kteří horko hůře snášejí, infrakabinu lze umístit i do bytu a používat ji v průběhu celého roku. Infrasauny jsou proto stále oblíbenější a jejich nabídka i vybavení stále širší.

 
Wellness a zážitkové kabiny Dyntar – další rozměr saunování

Wellness a zážitkové kabiny Dyntar – další rozměr saunování

vyšlo 15.11.2016

Saunování dávno není záležitostí hrstky nadšenců, ale i díky změně životního stylu a novým typům saun se saunování vžilo do povědomí lidí jako běžná součást wellness aktivit. Kromě klasických finských saun jsou již dobře známé také infrasauny a hitem posledních let se stávají zážitkové saunové kabiny, které působí současně na všechny naše smysly. A proto si stále častěji saunové kabiny pořizujeme i domů.

 
Na For Archu se setkáte s olympijským vítězem!

Na For Archu se setkáte s olympijským vítězem!

vyšlo 14.9.2016

S blížícím se podzimem ubývá chvil, které je možné pohodlně trávit na terase. Na vině jsou nízké teploty, silný vítr nebo déšť. Pokud byste si i přesto chtěli užívat bezstarostných okamžiků na zahradě vašeho domu, je nejvyšší čas poohlédnout se po posuvném zastřešení CORSO.

 
Čištění bazénu bez chlóru? Existuje i bezchlorová dezinfekce

Čištění bazénu bez chlóru? Existuje i bezchlorová dezinfekce

vyšlo 17.6.2016

Abychom udrželi vodu v našem bazénu čistou, často sáhneme po dezinfekci ve formě chlorových tablet či jiných chlorových přípravků. Pro citlivější jedince však může být používání chloru nebezpečné a může být příčinou vzniku řady zdravotních problémů. Mnohem lepší je proto zvolit bezchlorovou dezinfekci a užívat si bezpečného koupání.

 
Víte, kdy začne koupací sezóna v bazénu? Až vy budete chtít!

Víte, kdy začne koupací sezóna v bazénu? Až vy budete chtít!

vyšlo 6.3.2016

Pokud nemáte zastřešený bazén, musíte doufat, že se letní teploty objeví dříve než o prázdninách. Zastřešte si nyní bazén a vyřešte tak možnost koupání i za špatného počasí. Bazén navíc ochráníte před nečistotami a zabráníte nechtěnému pádu do něj.

 
Renovace a modernizace bazénu - ze starého bazénu nový

Renovace a modernizace bazénu - ze starého bazénu nový

vyšlo 22.2.2016

Staré bazény působí nejen neesteticky, ale mohou být i nebezpečné, zejména pro děti, které se mohou o chátrající vnitřek zranit. Ať už se chystáte na drobnou modernizaci či na kompletní renovaci bazénu, povíme Vám, jak na to!

 
Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

Stavba zapuštěného bazénu s izolačním obsypem

vyšlo 7.12.2015

Lehké keramické kamenivo Liapor (známé také jako keramzit) se ve stavebnictví využívá pro mnoho různých aplikací (vyrovnávací zásypy podlah, izolační zásypy pod základovou desku domu atd.). Díky jeho výborným tepelně izolačním vlastnostem, nízké objemové hmotnosti, pevnosti, trvanlivosti a dalším pozitivům, přináší oproti konkurenčním materiálům mnoho výhod. Jeho použití je výhodné také při realizaci obsypu zapuštěných bazénů.

 
Největší centrum vířivek, saun a elektrokol v České republice

Největší centrum vířivek, saun a elektrokol v České republice

vyšlo 18.11.2015

Zejména s příchodem chladnějších dnů začínají mnozí z nás navštěvovat sauny a wellness centra, kde se ohřejeme, zrelaxujeme a uděláme také něco pro své zdraví a prevenci před nachlazením a chřipkou. Proč ale dojíždět do vzdálených wellness center, když si můžete saunu a vířivku pořídit domů?

 
Kdy a proč se pustit do stavby bazénu?

Kdy a proč se pustit do stavby bazénu?

vyšlo 9.9.2015

Horké letní dny skončily, ale čas na výstavbu zapuštěného bazénu je aktuální právě s koncem léta. Pokud tedy chcete být na příští léto včas připraveni, měli byste s úvahami o jeho pořízení začít právě nyní. Bazén představuje „luxus“, který si může dovolit téměř každý. Pořizujeme si ho hlavně kvůli radosti našich ratolestí, ale i pro naše zdraví.

 
Zastřešení bazénu pro delší léto

Zastřešení bazénu pro delší léto

vyšlo 4.9.2015

Tak dlouho jste se těšili na léto v bazénu a teď se vám zdá, že utíká mílovými kroky, dny jsou podivně krátké a za chvíli už opět přijde doba se sluncem schovaným za mraky, úmornými dešti a nepříjemně studeným větrem? Protáhnout si koupání do podzimu nemusí být velký problém. Stačí nechat bazén zastřešit. Výstavba posuvného zastřešení vás při koupání nijak neomezí a získáte dva měsíce navíc na podzim a další dva na jaře.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
SlideWood partner 4

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Luxusní přelivové bazény CENTRAL-POOL

Centralplast je výrobcem exkluzivních přelivových bazénů a dodavatelem zastřešení se sídlem v Hradci Králové.

WPC terasa kolem bazénu

WPC terasová prkna BambooGard, různé šířky, přírodní dekory, prodej, realizace, vyměření terasy zdarma, skladové zásoby.

Designové zastřešení bazénů Slidewood

Slidewood vyrábí luxusní zastřešení bazénů, které současně slouží i jako pochozí designová terasa. Sídlo firmy se showroomem v Pardubicích.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.